"Yayoi Kusama comes to class" eTwinning Projesi

Okulumuz Öğretmenlerinden Gonca Gökçe'nin ortaklığını yaptığı "Yayoi Kusama comes to class" Projesi okulumuzda uygulanmaya başlanmıştır.Projemiz Türkiye, Yunanistan, Romanya, İtalya, Litvanya, Polonya ve İspanya ülkelerinde toplamda 25 ortakla uygulanmaktadır. Yayoi Kusama'yı sınıfa davet edelim ve tüm konulara nokta atışı yapalım. Hazır mısın? Bu proje, öğrencileri ve öğretmenleri Japon sanatçı Yayoi Kusama'nın çalışmaları aracılığıyla yaratıcılıklarını keşfetmeye teşvik ediyor. Bu çapraz müfredat projesi sırasında, ince motor becerileri üzerinde çalışmak, sözlü iletişim becerileri üzerinde pratik yapmak, erken matematik becerilerini geliştirmek, doğal çevreyi keşfetmek ve sanatsal yaratım sürecinin tadını çıkarmak için Yayoi'nin evreninden ilham alan çocuklara farklı görevler veriyor. Proje sonunda çevrimiçi bir sergi yer alacak.