OKULUMUZUN TARİHÇESİ

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ANAOKULU TARİHÇESİ

 

         Antalya Büyükşehir Belediyesi Anaokulu 17/11/2014 Pazartesi günü eğitim öğretime başlamış. 24/11/2014 günü Antalya Vali Yardımcısı Turan EREN, Antalya Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri GÜLAY,  Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes TÜREL' in eşi Ebru TÜREL, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Sanem ÖZTÜRK, veliler ve çocukların katılımı ile resmi açılışı yapılmıştır.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Anaokulu, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Antalya Büyükşehir Belediyesi arasında imza altına alınan protokol kapsamında 18/09/2014 tarih ve 4024924 sayılı valilik onayı ile hizmet vermektedir. Eğitim hafta içi 08.00-17.00 saatleri arasında 48-66 ay aralığındaki çocuklara yapılır. Eğitim programı olarak 2012 yılında güncellenen Milli Eğitim Bakanlığı okul öncesi eğitim programı uygulanmaktadır.

 

Okulumuz 497 m2 kapalı 3500 m2 açık alana sahiptir. Okulun kendine ait tam donanımlı bir mutfağı bulunmaktadır. Öğrenci için diyetisyen tarafından hazırlanan aylık menüler tamamen hijyen koşullarda hazırlanarak sunulmaktadır.

 

Okulda farklı gelişim alanlarında destekleyici çalışmalar yapılmasına imkân sağlayan 4 adet sınıf bulunmaktadır. Ayrıca yeşil doğa ile bütünleşmiş çam ağaçlarının arasında yer alan okulda fen, matematik etkinlikleri ve alan gezileri farklı eğitim yaklaşımlarına ait eğitim aktiviteleri ile okul öncesi eğitim programı desteklenmektedir.

 

Okulda 4 derslikte 96 öğrenci, 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 1 memur, 4 öğretmen (meb),  5 kulüp öğretmen (a.b.b), 1 aşçı, 1 yardımcı personel ile eğitim etkinlikleri sürdürülmektedir.

 



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 8  kişi beğendi